Ziwi Peak venison

že od: 32,99

Novozelandska vrhunska hrana za pse ZIWI® Peak JELEN izstopa iz ponudbe pasjih hran zaradi posebnega načina priprave – počasnega Z-TWINTECH® dvojnega sušenja na zraku, skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in izjemno visoke vsebnosti beljakovin. Vsebuje izjemnih 96 % na zraku sušenega svežega mesa, organov, kosti in morskih sadežev in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.


Zaradi poškodb tovarne v ciklonu in posledično ustavljene proizvodnje ob obnovi pričakujemo novo dobavo v marcu 2024.

SKU: / Blagovna znamka:

Opis

Novozelandska vrhunska hrana za pse ZIWI® Peak JELEN izstopa iz ponudbe pasjih hran zaradi posebnega načina priprave – počasnega Z-TWINTECH® dvojnega sušenja na zraku, skrbnega nadzora nad kakovostjo in neoporečnostjo sestavin in izjemno visoke vsebnosti beljakovin. Vsebuje izjemnih 96 % na zraku sušenega svežega mesa, organov, kosti in morskih sadežev in se uvršča med najboljše pasje hrane na svetu.

ZIWI® Peak jelenova receptura ima neverjetno t. i. PeakPrey® razmerje mesnih beljakovin. Vsebuje kar 96 % jelenovega mesa, jelenovih organov, kosti ter zelenoustih školjk iz trajnostno naravnanih gojišč. Vse kmetije imajo pridobljen certifikat o humani in prosti reji s strani neodvisne revidacijske komisije. Svojo dejavnost izvajajo skladno z etičnimi normami, brez dodajanja hormonov in pospeševalcev rasti v procesu vzreje živali. Ravno zaradi tega je  ZIWI® Peak Jelen super zdrava, nadstandardno hranljiva in okusna hrana za pse.

Na zraku sušena receptura pasje hrane ZIWI® Peak JELEN zaradi svojega načina priprave vsebuje le naravno prisotna hranila v hrani; brez dodanega glicerina*, ojačevalcev okusa, želirnih sredstev, polnil (kot npr. žitarice, krompir, riž …) in sladkorjev.
* glicerin – E422; v hrani in pijači se glicerol uporablja kot vlažilec, sladilo in topilo in konzervans.

Zakaj svojemu psu kupiti na zraku sušeno hrano za pse ZIWI® Peak Jelen (divjačina)?

 • Jelenovo meso se uvršča med nove beljakovine v pasjih recepturah.  Ziwi receptura vsebuje več kot 96 % jelenovega mesa, organov, kosti in zelenoustih školjk, ki v celoti izhajajo iz kontrolirane proste reje novozelandskih farm. Zaradi pašne reje (hranjenje s travo) je hrana še posebej bogata s hranili s popolnim razmerjem med vsebnostjo vitaminov in mineralov.
 • Monobeljakovinska hrana za pse – receptura vsebuje nadstandardno visoko količino PeakPrey® mesnih beljakovin z dodanimi vitamini in minerali, kar jo uvršča med vrhunsko popolno in uravnoteženo hrano za pse. Kombinacija mesa, notranjih organov, kosti in školjk izboljšuje delovanje srca in kognitivno zdravje, pozitivno vpliva na zdravje zobovja in dlesni, izboljšuje delovanje prebave in črevesja, zvišuje vitalnost in energijo psa. Receptura JELEN se še posebej priporoča psom z občutljivim želodcem.
 • Previden proces dvojnega sušenja na zraku Z-TWINTECH® na nizkih temperaturah – počasno sušenje na zraku na naraven način v celoti ohranja hranila v izjemni sestavi. Zaradi načina priprave je odlična alternativa surovi prehrani psov brez tveganja, da se pes okuži s salmonelo, listerijo, e.coli bakterijami, velikokrat prisotnimi v surovih hranah za pse.
 • Receptura vsebuje v celoti (100 %) jelenovo meso in jelenove organe z novozelandske proste reje. Reja jelenov poteka brez dodajanja hormonov, kemikalij in pospeševalcev rasti. Ravno zato se jelenovo meso iz proste reje v Ziwi Peak recepturah po kakovosti mesnih beljakovin uvršča v sam vrh.
 • Novozelandske zelenouste školjke in drugi morski sadeži so dober vir omega-3 maščobnih kislin. Ta hranila so ključnega pomena za podporo zdravemu delovanju možganov, rasti in razvoju (zlasti za kužke in mačje mladiče). Imajo pomembno vlogo pri pravilnem delovanju ožilja, srca, imunskega sistema in pljuč ljubljenčka.
 • Jeleni se lahko po svobodni volji pasejo na prostranih pašnikih Nove Zelandije. Rezultat opisane reje je meso izjemne kakovosti in okusa.
 • Vse kmetije (dobavitelji) izvajajo svojo dejavnost skladno s strogimi predpisi in pod strogo kontrolo, ki zagotavlja humano oz. etično prosto rejo jelenov.
 • Receptura vsebuje izjemno 10 % Z-BOOST® mešanico SUPERŽIVIL, ki jo sestavlja kombinacija hladno opranih zelenih vampov, celih novozelandskih zelenih školjk in bio alg. Dodana superživila so vir vitaminov, mineralov in antioksidantov za podporo možganom ter zdravo kožo in dlako.
 • Izstopa z visoko količino novozelandskih zelenoustih školjk (3 %). Te so naraven vir glukozamina in hondroitina v hrani. Dodajanje glukozamina v hrano psa v obliki pripravkov zato ni potrebno. Glukozamin je kombinacija “glukoze”, sladkorja, in “glutamina”, aminokisline. Pomaga pri oblikovanju in obnovi hrustanca. Skupaj sta idealna za izgradnjo zdravih sklepov in odpornosti proti propadanju sklepnega tkiva – kar je še posebej pomembno za starejše ljubljenčke in mlade kužke.
 • Jelenovo meso je odličen mesni vir za pse, ki imajo težave s prebavo.
 • Hrana je zaradi načina počasnega sušenja na nizkih temperaturah bogatejša s hranili. Postopek minimalizira izgube hranil v beljakovinah, vitaminih, mineralih in encimih, ki so naravno prisotni v sestavinah. Zaradi naštetega vsebuje vse prednosti oz. je enakovredna surovi prehrani psov.
 • Vsebuje naravno prisotne ogljikove hidrate iz uporabljenih sestavin, kot so radič, alge (kelp), peteršilj in osnovne vitamine in minerale, s katerimi zagotavlja uravnoteženo prehrano psa. Ne vsebuje psom popolnoma nepotrebnih polnil, kot so žitarice, krompir …, katerih edina naloga je pocenitev recepture.

SESTAVA:
Jelenovo meso in organi (vampi, srce, pljuča, jetra, ledvice, kosti, hrustanec) 93 %, novozelandske zelenouste školjke 3 %, lecitin, peteršilj, posušene jabolčne tropine, inulin (iz korenine cikorije), minerali in vitamini, posušene haloge, sol, konzervans (citronska kislina, mešanica tokoferolov).

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 49,5 %, surove maščobe 27,5 %, surove vlaknine 1 %, vlaga 9 %, surovi pepel 10 %.

DODATKI (na kg):
380 mg cinkov kelat aminokislin, 196 mg železov kelat aminokislin, 66 mg bakrov kelat aminokislin, 47 mg manganov kelat aminokislin, 31 mg organski selen, 840 IU vitamin D3.

KALORIČNA VREDNOST: 4650 kcal /kg

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hitra sprememba prehrane ali prekomerno hranjenje lahko povzroči prebavne težave!
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 6 - 8 dni. Ob uvedni hrane za pse Ziwi Peak obstaja verjetnost, mehkejšega iztrebka, ki se praviloma normalizira v 14 dneh. V kolikor tudi po tem času blato ostaja mehko, je to največkrat posledica prekomernega količine zaužite hrane! V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine hranjenja, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Natančnejšo količino hrane za pse Ziwi Peak boste najlažje izračunate s pomočjo KALKULATORJA na spletni strani www.ziwipets.com. Priporočamo, da psa hranite dvakrat dnevno. Sveža in čista voda mora biti psu ves čas na razpolago, saj je bistvena za dobro prebavo.
Po uporabi vrečko dobro zatesnite in hranite v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Izberi

, , , , ,

1 mnenje za Ziwi Peak venison

 1. 5 od 5

  Andrejka

  Sicer zelo draga hrana, vendar edina, ki naši yorkici ne povzroča alergij. Hvaležna, ker sem vas našla!


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Teža    psa
Dnevna količina hrane
2 kg 41 g
3 kg 55 g
4 kg 68 g
5 kg 81 g
6 kg 92 g
7 kg 104 g
8 kg 114 g
9 kg 125 g
10 kg 136 g