Mokra mačja hrana nemškega proizvajalca MjAMjAM Petfood GmbH se resnično posveča prvinskim potrebam mačk po uživanju velikih količin kakovostnih kosov svežega mesa, zelenjave in zelišč. Mačke po celem svetu osrečuje z vrsto receptur, usklajenih z mačjim prebavnim sistemom in telesnim ustrojem. preberi več >

Ker so mačke v celoti mesojede živali, potrebujejo za zdravo delovanje in dolgo življenje vitamine in minerale, ki jih lahko prejmejo le iz mesnih beljakovin. Zato vsebujejo konzerve za mačke in vrečke MjAMjAM mačje hrane najmanj 93 % svežega mesa in, kar je izjemno pomembno za kakovost mačje kože in dlake, najboljša naravna olja z nenasičenimi maščobnimi kislinami.
Mačje konzerve MjAMjAM ne vsebujejo sestavin ali polnil, ki mačkam ne koristijo oziroma se dodajajo mačjim recepturam kot polnilo:
– so brez glutena in soje,
– ne vsebujejo mesne moke,
– so brez spornih umetnih barvil in ostalih kemikalij,
– ne vsebujejo rastlinskih stranskih proizvodov,
– so brez umetnih konzervansov,
– ne vsebujejo umetnih zgoščevalcev hrane,
– nimajo dodanega sladkorja.
V naravnem okolju se mačke prehranjujejo z manjšimi glodalci, ptiči, plazilci in žuželkami. Zato so v recepture vključili posebnost MjAMjAM mokro hrano za mačke ŽUŽELKE. Mačja hrana MjAMjAM PUR je namenjena mačjim alergikom, zato vsebuje le ENO VRSTO MESA – monobeljakovinska mačja hrana.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.