Pasji briketi Arden Grange
Število psov, občutljivih na določeno sestavino v pasji hrani, strmo narašča. Zato je angleški proizvajalec Leander International Pet Foods Ltd. ustvaril hrano za pse Arden Grange s prilagojenimi recepturami za pse in mačke, ki obolevajo za različnimi alergijami. Ustvarjalci receptur hrane za pse Arden Grange so hkrati dolgoletni kinologi in vzreditelji nemških ovčarjev, preberi več >

zato so hrano oblikovali v skladu s svojimi izkušnjami in iz nje izločili večino sestavin, ki so vir alergij in prebavnih motenj.  Zato pasja hrana Arden Grange ne vsebuje pšenice, soje, mlečnih izdelkov, govedine, umetnih barvil in konzervansov. Celotna linija Arden Grange hrane za pse prav tako ne vsebuje ovsene moke, saj ta povzroča tekoče iztrebke močnih vonjav. Arden Grange hrana za pse je zaradi visoke vsebnosti kakovostnih maščob prijetnega okusa, te pa ohranjajo svojo svežino z uporabo naravnega tokoferola z vitaminom E. Vir energije v hrani in pravilno razmerje med omega 3 in 6 maščobami daje dodano piščančje, ribje in laneno olje, ki pomaga psu ohranjati sijoč in zdrav kožuh. Vir vlaknin v Arden Grange recepturah predstavljajo visoko kakovostni pesni rezanci, ki izboljšujejo prebavo. Primarni vir ogljikovih hidratov v vseh recepturah predstavlja visoko kakovostna, lahko prebavljiva riževa moka z izjemno nizko stopnjo netolerance.

Celotna linija hran Arden Grange vsebuje sledeče sestavine, ki koristijo zdravju psa:

  • Izvleček brusnice – preprečuje infekcije sečil in pomaga vzdrževati zdrava sečila.
  • Nukleotide – naravne kratkoverižne beljakovine, ki posebej koristijo prebavnemu in imunskemu sistemu.
  • Probiotični FOS in MOS – pospešujejo nastanek prijazne črevesne bakterije, ki preprečuje uničevanje črevesne flore.
  • Izvleček Yucce – ima lastnost naravnega antioksidanta in pomaga pri zmanjševanju neprijetnih telesnih vonjav in vonjav iztrebkov.

Recepture so prilagojene mladičem po velikosti, odraslim psom po velikosti, psom z zdravstvenimi težavami, psom s prekomerno težo in starejšim psom – seniorjem.

Napredno iskanje s filtri