Hrana za pse Natural & Delicious je priznana blagovna znamka italijanskega podjetja Farmina. Med slovenskimi lastniki psov je hitro pridobila na popularnosti zaradi svojega odličnega razmerja med kakovostjo in ceno. Pasji briketi Natural & Delicious so razvrščeni v 4 glavne skupine, ki pokrivajo prehranske preberi več >

potrebe psov glede na starost, velikost in aktivnost:

  1. N&D suha hrana za pse PRIME (brez žitaric, 70 % mesnih beljakovin, 30 % sadja in zelenjave),
  2. N&D suha hrana za pse PUMPKIN (brez žitaric, 60 % mesnih beljakovin, 40 % sadja, zelenjave in mineralov),
  3. N&D suha hrana za pse QUINOA (brez žitaric, do 96 % mesnih beljakovin),
  4. N&D suha hrana za pse ANCESTRAL GRAIN (malo pražitaric (pira in oves), 60 % mesnih beljakovin).

Visoko kakovostna pasja hrana N&D Farmina vsebuje dobro premišljene in preverjene sestavine, ki podpirajo pasji organizem. V njej ne boste našli stranskih živalskih proizvodov (klavniških ostankov) oz. proizvodov, ki nimajo visokih prehranskih vrednosti, in gensko spremenjenih organizmov (GSO).

N&D hrana za pse vsebuje le najboljše sestavine, ki so primerne za prehrano ljudi. Med njimi izstopajo mesni beljakovinski viri, kot so ribe, piščanec, jagnječje meso in vedno bolj cenjena jajca. Farmina N&D verjame, da je kakovost prehrane psov bistvena za njihovo dobro počutje, zdravje in dolgo življenje. Zato izhajajo ribe, pomemben vir beljakovin in omega 3 maščob v prehrani psov, iz skandinavskih morij. Dehidrirana jagnjetina prihaja z Nove Zelandije, ki slovi po kakovosti svojega mesa, saj prostrano otočje omogoča kmetom pašnjo ovac in srnjadi na prostem. N&D briketi vsebujejo dehidrirano piščančje meso celih živali, brez perja in ostalih sestavin, ki niso primerne za uživanje.

Ostali mesni beljakovinski viri, ki bogatijo N&D Farmina ponudbo in odstopajo od najpogosteje uporabljenih v hranah za pse, so prepelica, raca, divja svinja, jelen …

Premalo lastnikov psov se zaveda izjemnega pomena razmerja med omega 3 in omega 6 maščob v hrani za pse. Ustrezno razmerje vpliva na zdravje kože in stanje pasje dlake. Pasji briketi Natural & Delicious se lahko pohvalijo z razmerjem, ki ustreza standardom, kar dosegajo z ustreznim razmerjem med surovimi mesnimi beljakovinami visoke kakovosti in ogljikovimi hidrati.

Med uporabljenimi ogljikovimi hidrati v N&D pasji hrani izstopajo pražita. Raziskave jih uvrščajo visoko v prehranski verigi psov zaradi nizkega glikemičnega indeksa. Za razliko od ostalih, popularnih virov ogljikovih hidratov v hrani za pse, pražita ne pripomorejo pri razvoju obolenj psov, povezanih z neustreznim razmerjem med beljakovinami in ogljikovimi hidrati in, pomembno, prekomernim hranjenjem (sladkorna bolezen, artritis …). Pražita z nizkim glikemičnim indeksom v N&D pasji hrani z manj žitaricami so bogatejša z vlakninami, zato koristijo pasji prebavi in boljši absorbciji hranil. Zato pomagajo krepiti imunski sistem psa.
Celotna linija Farmina Natural and Delicious je pakirana v zaščitni atmosferi. Postopek preprečuje proces oksidacije pasje hrane.
Farmina se od ostalih proizvajalcev hrane za pse razlikuje tudi po garanciji, ki jo jamči za svoje proizvode. Vsakemu kupcu, ki s hrano ni zadovoljen, povrne denar! Pogoj za 100 % povračilo denarja je vračilo originalne embalaže, ki mora vsebovati vsaj 80 % svoje vsebine. Hrano je mogoče vrniti in menjati za drugo v enakem kakovostnem razredu v roku petih dni od nakupa.

Zakaj torej izbrati Farmina Natural & Delicious hrano za svojega psa?

  • Ker ne vsebuje GSO (njihov vpliv je premalo raziskan) in umetnih konzervansov (BHA in BHT), ki lahko na dolgi rok škodijo zdravju psa.
  • Ker ima odlično razmerje med beljakovinami iz mesnih virov in ogljikovimi hidrati (sledi prehrani prednikov psov v naravi).
  • Ker posebno pozornost posveča načinu pakiranja z dovajanjem dušika, ki izpodrine kisik, kar zmanjšuje možnost oksidacije hrane (ta lahko spremeni barvo, okus, teksturo hrane …).
  • Ker bdi nad kakovostjo sestavin in ustreznimi razmerji med maščobami, vitamini in minerali v hrani za pse.
  • Ker ima odlično razmerje med sestavo in ceno svojih izdelkov.
Napredno iskanje s filtri