Mesojeda narava naših štirinožnih družinskih članov je bila od nekdaj vodilo za razvoj znanstveno raziskane hrane v skladu z naravo. V naravi se psi skoraj izključno prehranjujejo z mesom in ne potrebujejo velikih količin ogljikovih hidratov. Na podlagi tovrstnega načela smo razvili inovativno linijo Natural & Delicious Quinoa Formula, hrano brez žit, z visoko vsebnostjo sestavin živalskega izvora (do 96%) in kvinojo, preberi več >

ki ima nizek glikemični indeks, je bogata z naravnimi antioksidanti in z vlaknino, ki spodbuja zdravo prebavo. N&D Quinoa, zajema širok izbor proizvodov in vsebuje naravne dodatke iz sadja in zelenjave z odličnimi prehranskimi lastnostmi.

Zakaj kvinoja?
Kvinojo uvrščamo med superživila, saj ima številne izjemne lastnosti, ki pripomorejo k podpori zdravja:
– Spodbuja prebavo, absorpcijo hranilnih snovi in vzdržuje zdravje črevesja;
– Je vir dragocenih esencialnih aminokislin, mineralov in naravnih antioksidantov;
– Ima nizek glikemični indeks;
– Je brez glutena;
– V primerjavi z žiti, ima višjo vsebnost hranil;
– Izvira iz organskih nasadov v Italiji;
– Pomaga preprečevati pojav srčno-žilnih obolenj.

N&D Quinoa DIGESTION
Visoko prebavljiva formula, zasnovana za podporo zdravja črevesja.
Z dragocenimi nutracevtiki:
Koromač: pospešuje absorpcijo hranilnih snovi in zmanjšuje fermentacijo, zaradi česar se tvori manj črevesnih plinov. Je vir flavonoidov, ki delujejo antioksidativno.
Meta: spodbuja želodčno aktivnost in s tem prebavo. Zmanjšuje krče, ki vplivajo na mišice, črevesje, srce in živčevje.
Artičoka: je bogata z antioksidanti in cinarinom, snovjo, ki pozitivno vpliva na jetra in spodbuja njihovo delovanje.

N&D Quinoa SKIN&COAT
Posebna formula zasnovana za pse s preobčutljivostjo na hrano. Spodbuja obnovo kože in kožuha ter vzdržuje njuno zdravje.
Z dragocenimi nutracevtiki:
Kokos: vsebuje baker, železo, kalij magnezij, fosfor, natrij ter cink, ki ima pomembno vlogo pri zaščiti kože. Bogat je z vitaminom B in C, pomaga odpravljati stres in nudi podporo pri oslabelosti.
Kurkuma: pripomore k obnovi kože in je bogata z naravnimi antioksidanti.

N&D Quinoa WEIGHT MANAGEMENT
Posebna formula zasnovana za vzpostavitev in vzdrževanje optimalne telesne teže psov, ki so nagnjeni k debelosti.
Z dragocenimi nutracevtiki:
Brokoli: nizkokalorično živilo, bogato z naravnimi antioksidanti, minerali (kalcij, železo, fosfor, kalij), vitaminom C, B1, B2 ter vlakninami, ki zagotavljajo občutek sitosti. Zaradi visoke vsebnosti sulforafana, nudi zaščito pred rakom črevesja.
Špargelj: ima diuretičen učinek zaradi česar preprečuje nastanek sečnih kamnov in aktivno sodeluje pri zmanjševanju ekcemov. Bogat je z asparginom, ki ima pomembno vlogo pri sintezi beljakovin. Folna kislina, magnezij in vitamin A pozitivno vplivajo na kožo in mišične vezi.

N&D Quinoa Formula je nova linija hrane brez žit, razvita v Italiji, z edinstvenimi prehranskimi lastnostmi:
Vitamini vrhunske kakovosti: zahvaljujoč sistemu z vakuumskih oblaganjem-edinstveno tehnologijo, ki omogoča dodajanje vitaminov po toplotni obdelavi-vitaminom zagotavlja daljšo obstojnost.
Pakirano v zaščitni atmosferi: v fazi polnjenja, dovajamo dušik (plin, ki je naravno prisoten v zraku), ki v pakiranem proizvodu nadomesti kisik, s čimer se izognemo oksidacijskim procesom. Tovrstna tehnologija se uporablja tudi v človeški prehrambeni industriji, saj omogoča ohranitev vseh hranilnih snovi in zagotavllja svežino proizvoda v daljšem časovnem obdobju, kakor, da je pravkar pripravljen.

Napredno iskanje s filtri