Pasji briketi Ziwi Peak
Na zraku sušena hrana za pse ZIWI® Peak s svojimi recepturami in unikatnim postopkom priprave – Z-TWINTECH® dvojnem sušenju na zraku na nizkih temperaturah – sledi smernicam prehrane psov s surovim mesom brez tveganja za okužbo. Proizvajalec Ziwi Pets z Nove Zelandije je obudil starodavno tehnologijo počasnega sušenja surovih kosov mesa na zraku. Uporabljene sestavine v pasji hrani tako v popolnosti ohranijo vse svoje vitamine in minerale, ki jih potrebuje pasji preberi več >

organizem za zdravo delovanje. Klasični briketi za pse so namreč ravno zaradi načina priprave na izjemno visokih temperaturah velikokrat osiromašeni potrebnih hranil. Vsi Ziwi Pets dobavitelji so zavezani strogi, etični, trajnostni in kontrolirani prosti reji živali, brez uporabe GSO, pospeševalcev rasti in antibiotikov.
Recepture ZIWI® Peak mokre in suhe hrane za pse sestavlja PeakPrey® kombinacija mesnih beljakovin. Uporabljeni so namreč vsi vitalni deli živali, pomembni za zdravje in razvoj psa. ZIWI® Peak recepture mokre pasje hrane vsebujejo okoli 96 % mesa, organov, mletih kosti in morskih sadežev – natančno poimenovanih mesnih beljakovin, nepogrešljivih v pasji prehrani. Pasji hrani je dodana kombinacija Z-BOOST® SUPERŽIVIL v obliki hladno opranih zelenih vampov, školjk in bio alg.

Da bi upočasnili razvoj obolenj sklepov psov, so vsem recepturam (suha in mokra hrana za pse) dodali 3 % zelenoustih školjk iz novozelandskih morij. Te na naraven način oskrbijo psa z glukozaminom in hondroitinom in upočasnijo razvoj sklepnih obolenj. Niti ena ZIWI® Peak mokra ali suha receptura za pse ne vsebuje umetnih barvil ali ojačevalcev okusa. Vampi naredijo ZIWI® Peak hrano za pse okusnejšo in enostavno prebavljivo. Hrana za pse z zelenimi vampi hitro navduši izbirčne pasje jedce in pse z občutljivo prebavo.

Zaradi skrbnega, zdravega načina priprave in strogo kontroliranih sestavin brez nepotrebnih mašil in škodljivih dodatkov se hrana za pse ZIWI® Peak uvršča med NAJBOLJŠE PASJE HRANE NA SVETU, kar dokazujejo tudi številne nagrade in odlične ocene neodvisnih laboratorijev po svetu:

DogFoodAdvisor

Pet Food Reviewer

Napredno iskanje s filtri