Pasji briketi Ziwi Peak
Na zraku sušena hrana za pse Ziwi Peak s svojimi recepturami in unikatnim načinom priprave – sušenju na zraku na nizkih temperaturah – sledi smernicam prehrane psov s surovim mesom brez tveganja za okužbo. Proizvajalec Ziwi Pets z Nove Zelandije je obudil tehnologijo počasnega sušenja surovih kosov mesa na zraku. Uporabljene sestavine v pasji hrani tako preberi več >

v popolnosti ohranijo vse svoje vitamine in minerale, ki jih potrebuje pasji organizem za nemoteno delovanje. Briketi za pse so namreč ravno zaradi načina priprave na izjemno visokih temperaturah velikokrat osiromašeni potrebnih aminokislin. Vsi Ziwi Pets dobavitelji so zavezani strogi, etični, obnovljivi in kontrolirani prosti reji živali, brez uporabe GSO, pospeševalcev rasti in antibiotikov.
Pri oblikovanju receptur Ziwi Peak mokre in suhe hrane za pse so uporabljeni vsi vitalni deli živali, pomembni za zdravje in razvoj psa. Ziwi Peak recepture mokre pasje hrane vsebujejo več kot 95 % mesa, organov, mletih kosti in morskih sadežev – natančno poimenovanih mesnih beljakovin, nepogrešljivih v pasji prehrani. Da bi upočasnili pogosta obolenja sklepov psov, so vsem recepturam (suha in mokra hrana za pse) dodali 3 % zelenoustih školjk iz novozelandskih morij. Te na naraven način oskrbijo psa z glukozaminom in hondroitinom in preprečujejo razvoj sklepnih obolenj. Niti ena Ziwi Peak mokra ali suha receptura za pse ne vsebuje umetnih barvil ali ojačevalcev okusa. Namesto teh so pasji hrani dodali 7 % hladno opranih zelenih vampov, ki naredijo Ziwi Peak hrano za pse okusnejšo in enostavno prebavljivo. Hrana za pse z zelenimi vampi praviloma hitro navduši izbirčne pasje jedce in pse z občutljivo prebavo. Zaradi skrbnega in zdravega načina priprave in strogo kontroliranih sestavin brez nepotrebnih mašil in škodljivih dodatkov se hrana za pse Ziwi Peak uvršča med NAJBOLJŠE PASJE HRANE NA SVETU, kar dokazujejo tudi številne nagrade in odlične ocene neodvisnih laboratorijev po svetu:

DogFoodAdvisor

ThePetAdvice

Pet Food Reviewer

Napredno iskanje z dodatnimi filtri