Pasji briketi Ziwi Peak

Pasji briketi Ziwi Peak
Na zraku sušena zdrava pasja hrana proizvajalca Ziwi Pets z Nove Zelandije s svojimi recepturami in unikatnim načinom priprave sledi smernicam prehrane psov s surovim mesom na varen način. Surovo meso je bogatejše s hranili od briketiranega, bolje prebavljivo in usklajeno z načinom prehrane volkov – pasjih prednikov, a žal hitro pokvarljivo preberi več >

(pri neustrezni pripravi in hranjenju se poveča možnost razvoja bakterij e.coli, salmonele in listerije). Zato je Ziwi razvil tehnologijo počasnega sušenja surovih kosov mesa na zraku, zaradi česar sestavine v popolnosti ohranijo vitamine in minerale. Briketi so namreč velikokrat zaradi priprave na visokih temperaturah osiromašeni vitaminov in mineralov in polni nepotrebnih dodatkov (mašil, kot so koruza, pšenica, krompir, riž …), ki vplivajo na nižjo ceno. Vrhunska priprava receptur pasje hrane, ki na varen način sledi prehrani psov s surovo hrano, je nadgrajena s top kakovostnimi lokalnimi sestavinami, ki v celoti izhajajo z novozelandskih farm. Vsi Ziwi dobavitelji so zavezani strogi, etični, obnovljivi in kontrolirani prosti reji živali, brez uporabe GSO, pospeševalcev rasti in antibiotikov.

Pri oblikovanju receptur hrane za pse so uporabljeni vsi vitalni deli živali, pomembni za zdravje in razvoj psa. Vsebujejo več kot 95 % mesa, organov, hrustanca in morskih sadežev. Zaradi pogoste obolevnosti sklepov psov vsebujejo vse recepture 3 % zelenouste školjke, s čimer na naraven način oskrbijo pse z glukozaminom in hondroitinom in pravočasno preprečujejo razvoj sklepnih obolenj. Niti ena receptura ne vsebuje umetnih barvil ali ojačevalcev okusa. Namesto teh so pasji hrani dodali 7 % hladno opranih zelenih vampov, ki naredijo hrano okusnejšo in enostavno prebavljivo, zato hitro navduši izbirčne pasje jedce z občutljivo prebavo. Zaradi skrbnega in zdravega načina priprave in strogo kontroliranih sestavin brez nepotrebnih mašil in škodljivih dodatkov se hrana za pse Ziwi Peak uvršča med NAJBOLJŠE PASJE HRANE NA SVETU, kar dokazujejo tudi številne odlične ocene neodvisnih laboratorijev po svetu:

DogFoodAdvisor

ThePetAdvice

Pet Food Reviewer

V nakupovalno košarico ste dodali: