O nas

Z vami smo že od leta 2006!

Sva Janja in Igor in Spletni nakupovalnik Hov-Hov.si je najin odgovor na komercialno ponudbo hrane za pse in mačke na slovenskem trgu. Od malih nog sva obkrožena z živalmi, ki so v najino življenje vstopale, postale del družine in odšle in vedno s sabo vzele del najinega srca. Najin prvi skupni ljubljenček je postal najdenček, muc Nik. Ljubezen do ljubljenčka, če je tista prava, čista, prinese s sabo željo, ponuditi mu enako kakovostno hrano, kot jo uživaš sam. Seveda prilagojeno ljubljenčkovemu organizmu.

Zato je najina spletna trgovina Hov-Hov.si drugačna. Želela sva oblikovati spletno trgovino za male živali s hrano in priboljški za pse in mačke, ki bo ponujala le preverjeno kakovostne izdelke. Pri izbiri blagovnih znamk sva sledila potrebam mačk in psov. Nisva se zadovoljila z nizko ceno, lepo embalažo in čudovitimi reklamnimi sporočili in akcijami proizvajalca. Želela sva lastnikom psov in mačk ponuditi hrano za njihovega pasjega ali mačjega družinskega člana brez slabe vesti, da prodajava nekaj, kar bi ljubljenčkom na dolgi rok lahko škodovalo. Zato sva v Hov-Hov.si ponudbo vključila hrano za pse in mačke in priboljške, za katere sva lahko natančno preverila:

  • Kdo proizvaja pasjo ali mačjo hrano.
  • Kdo je generalni uvoznik oz. distributer za Slovenijo (in Hrvaško).
  • Kakšna je sestava hrane za psa ali mačko.
  • S čim se v resnici ukvarja proizvajalec.

Ob pregledu ponudbe najine Hov-Hov.si spletne trgovine čutiva izjemno notranje zadovoljstvo, da sva spletne police napolnila s hranami za pse in mačke, ki jih lahko brez slabe vesti ponudiva tudi najinima mačkoma Niku in Isi in družinskima nemškima ovčarjema Caru in Irku. Pasjo in mačjo hrano razumeva kot bistveno pri ohranjanju zdravja ljubljenčkov in osnovo za njihovo dolgo življenje. Najina mačka sta v najboljših letih. Nemški ovčar Car je mlad pes, Irk pa je že senior. Vse imava srčno rada. Na njih gledava kot na del družine, le da jih krasijo ušesa in rep.

Vse naše zverinice si zaslužijo, da jim ponudimo kakovostne izdelke. Ker si psi in mačke sami ne morejo izbrati hrane, sva za skrbne in ljubeče lastnike prevetrila ponudbo in v najin spletni nakupovalnik Hov-Hov.si vključila le dobre, odlične in vrhunske hrane za pse in mačke.

Hov-Hov.si še vedno širi ponudbo in raste. Delo se za naju nikoli ne konča. Vedno sva z obstoječo in novo ponudbo na spletnih policah na strani živali in njihovih lastnikov. Najino znanje o ustrezni prehrani psov in mačk z veseljem deliva z lastniki v obliki brezplačnih svetovanj po telefonu, socialnih omrežjih, včasih pa tudi osebno. Zato najina spletna trgovina ni le še en ponudnik hran za pse in mačke na natrpanem spletnem tržišču. Hov-Hov.si ponuja boljšo kakovost pasjih in mačjih izdelkov, za njim pa stoji najino iskreno veselje, ljubezen in srčen odnos do živali.

Janja in Igor

Nik nama lepša dneve že od februarja 2012. Pri približno treh mesecih sva ga rešila, ko so ga nepridipravi odvrgli iz avtomobila. Nik naju je v trenutku povsem očaral. Dneve najraje preživlja na Igorjevem hrbtu, čeprav sicer ni ljubitelj višine, je pa zato toliko večji vodni navdušenec.

Niku se je v letu 2013 pridružila Isa. Posvojila sva jo pri treh mesecih preko Društva za zaščito živali Kranj. Isa je plašna in nezaupljiva muca, ki se sprosti le v najini in Nikovi družbi. Je prava crkljivka, zelo rada se igra, prav tako pa je povsod rada prva, tudi pri hrani. Je pravi lovec na žužke.

Od Ise sva se morala žal 2023 posloviti. Isika naša, naj ti bo za mavrico še naprej čimlepše.

0