Ziwi Peak cat chicken 185 g

3,59

Popolnoma NOVA RECEPTURA PIŠČANEC iz proste reje je v celoti (100 %) izdelana iz piščančjega mesa in organov iz novozelandske proste reje ter trajnostno naravnanih gojišč zelenoustih školjk.


Zaradi poškodb tovarne v ciklonu in posledično ustavljene proizvodnje ob obnovi pričakujemo novo dobavo v marcu 2024.

Razpoložljivost: 1 na zalogi Blagovna znamka:

Opis

Popolnoma NOVA RECEPTURA PIŠČANEC iz proste reje je v celoti (100 %) izdelana iz piščančjega mesa in organov iz novozelandske proste reje ter trajnostno naravnanih gojišč zelenoustih školjk. Vse kmetije imajo pridobljen certifikat o humani in prosti reji s strani neodvisne revidacijske komisije. Svojo dejavnost izvajajo skladno z etičnimi normami, brez dodajanja hormonov in pospeševalcev rasti v procesu vzreje živali. Ravno zaradi tega je mokra hrana Ziwi Peak Piščanec izjemno hranljiva in okusna mačja hrana.

Receptura nima dodanega glicerina*, ojačevalcev okusa, želirnih sredstev, polnil (kot npr. žitarice, krompir, riž …) in sladkorjev.
* glicerin – E422; v hrani in pijači se glicerol uporablja kot vlažilec, sladilo in topilo in lahko pomaga ohraniti živila kot konzervans.

Zakaj kupiti mokro hrano za mačke Ziwi Peak Piščanec iz proste reje?

 • Piščančje meso je najpogostejša beljakovina, uporabljena pri proizvodnji hrane za mačke na svetu. Ziwi Peak mokra receptura vsebuje najmanj 92 % piščančjega mesa, organov, kosti in zelenoustih školk, ki v celoti izhajajo iz kontrolirane proste reje novozelandskih farm. Zaradi tega je hrana bogata s hranili s popolnim razmerjem med vsebnostjo vitaminov in mineralov.
 • Konzerve ne vsebujejo BPA*. Prav tako hrana ne vsebujejo TSPP*, karagenana in umetnih želirnih sredstev.
 • Mačke oskrbuje z vsemi esencialnimi maščobnimi kislinami, kot so omega-3, omega-6 in tavrin, ki jih mačke same ne morejo proizvesti. Zaradi visokih količin mesa, organov in morskih sadežev, prisotnih v vseh Ziwi recepturah z mokro hrano za mačke, dodajanje tavrina ni potrebno.
 • Dieta z omejenim številom sestavin – receptura vsebuje nadstandardno visoko količino mesnih beljakovin z dodanimi vitamini in minerali, kar jo uvršča med vrhunsko popolno in uranoteženo hrano za mačke.
 • Receptura vsebuje v celoti (100 %) piščančje meso in organe z novozelandske proste reje. Vzreja piščancev v celoti poteka brez dodajanja hormonov, kemikalij in pospeševalcev rasti. Ravno zato se piščančje meso iz proste reje v Ziwi Peak recepturah po kakovosti mesnih beljakovin uvršča v sam vrh.
 • Piščanci iz proste reje niso bili nikoli intenzivno pitani in zaprti v hlevih. Vsi piščanci se lahko po svobodni volji pasejo na prostem. Rezultat opisane reje piščancev je meso izjemne kakovosti in okusa.
 • Vse kmetije (dobavitelji) izvajajo svojo dejavnost skladno s strogimi predpisi in pod strogo kontrolo, ki zagotavlja humano prosto rejo piščancev.
 • Receptura vsebuje kar 3 % novozelandskih zelenoustih školjk, ki so naraven vir glukozamina in hondroitina v hrani (obramba sklepov pred obrabo).
 • Piščančje meso je odličen mesni vir za mačke, ki imajo težave s prebavljanjem rdečega mesa.
 • Mokra hrana vsebuje radič, alge (kelp), peteršilj in esencialne vitamine in minerale, ki skupaj tvorijo uravnotežen mačji obrok.
 • Vsaka konzerva je previdno pripravljena (kuhana) v svoji sterilni posodi, s čimer se v celoti ohranja vsebnost hranil v sveže dodanih oz. surovih sestavinah.

* BPA – Bisfenol A je kemikalija, ki jo dodajajo plastičnim materialom in drugim izdelkom široke potrošnje.
* TSPP – Tetrasodium pirofosfat (E 450) se uporablja za jačanje okusa v mačjih hranah in zgoščevanje.

SESTAVA:
Piščančje meso in organi (jetra, srce, kosti) 88 %, čičerika, novozelandske zelenouste školjke, DL-metionin, posušene haloge, taurin.

ANALITSKE SESTAVINE:
Surove beljakovine 12 %, surove maščobe 8 %, surove vlaknine 0,5 %, vlaga 74 %, surovi pepel 2 %.

DODATKI (na kg):
155 mg cinkov kelat aminokislin, 33 mg manganov kelat aminokislin, 20 mg bakrov kelat aminokislin, 690 IU vitamin D3.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Pri spremembi prehrane je pomembno upoštevati postopno uvajanje na novo vrsto hrane v obdobju 7-8 dni. Vsakodnevna sveža in čista voda je bistvena za dobro zdravje vašega mačka. V tabeli na pakiranju so prikazane priporočene količine, ki veljajo le kot priporočilo in so odvisne od pasme, življenjskih pogojev, starosti in stopnje aktivnosti. Na spletni strani www.ziwipets.com je dostopen natančen kalkulator, kjer lahko na podlagi teže in aktivnosti mačka izračunate potrebno količino hrane.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.