Ali veste, kje naročate hrano za svojega ljubljenčka?

Nazaj na Blog

Ali veste, kje naročate hrano za svojega ljubljenčka?

Marca so minila 4 leta, ko je Spletni pasji in mačji nakupovalnik menjal lastnika. Prijeten glas na drugi strani Hov-Hov telefona 070 90 05 05 pripada solastnici Janji:

“Nakup in vodenje Spletnega pasjega nakupovalnika niti ni bila tako težka odločitev. Najlepše od vsega na svetu se je ukvarjati z nečim, kar imaš rad. Moja ljubezen do živali je sedaj moje delo.

Moji preizkuševalci hrane pa so družinska psa Ari in Irk in mačka Nik in Isa. Lepše kombinacije si enostavno ne znam predstavljati.

In če s svojim delom ali nasveti pomagam kateremu psu ali mački do boljšega ali izgubljenega zdravja, je moj dan popoln. Velikokrat se namreč zgodi, da lastniki kosmatincev enostavno potrebujejo nasvet, kupili pa bodo drugič ali pa tudi ne. Večina mojega telefonskega dela sestoji ravno iz nasvetov in iskanja rešitev za vse zahtevnejše lastnike, ki jim ni vseeno, s čim hranijo ljubljenčka in se vse bolj zavedajo, da je kakovostna hrana pogoj za njegovo dolgo življenje in sobivanje z njim. Zato na Spletnem pasjem in mačjem nakupovalniku prodajamo le svetovno najbolje ocenjene hrane in dodatke. Kaj drugega enostavno ne pride v poštev. Sicer pa, dobro zdravje Irka, Arija, Nika in Ise je moje najmočnejše prodajno orodje in potrdilo kvalitete hrane. Ari je deloven pes v pokoju z opravljenimi izpiti A, B-H, IPO 1, IPO 2 in IPO 3. Mlajši Irk pa ima opravljene izpite A, B-H, IPO 1 in IPO 2. Oba sta nosilca mnogih nagrad in sta nam v veliko veselje in ponos.”

Deli objavo

Nazaj na Blog
0